Õszi képzésajánló adó-pénzügy-számvitel területen

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Pénzügyek nem pénzügyeseknek, IAS-IFRS, Konszolidált beszámoló, mérlegképes képzések, pénzügyi menedzsment – Önadózó elõfizetõknek 10% kedvezmény minden képzésre!

2010. október 5-6.; 14-15.; 21-22.; 26-27.; 28-29. Mérlegképes továbbképzés

2 napos kötelezõ képzés az elõírt tematika szerint, kiváló oktatókkal, nyitott és vállalati kihelyezett formában. Adótanácsadók, adószakértõk, okleveles adószakértõk részére 14 kreditpontot, Könyvvizsgálóknak 8 kreditpontot ér a továbbképzésen való részvétel.


2010. október 26. IFRS Update

1 napos kurzusunk emlékeztetõ-frissítõ jellegû, így elsõsorban olyanok számára ajánljuk, akik már vettek részt IAS-IFRS alapozó kurzusokon, illetve gyakorlatban használják a nemzetközi sztenderdeket.


2010. november 26-december 10. Pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek

A képzés célja, hogy fejlessze a résztvevõk ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.

 

2010. december 8-16.IAS-IFRS Képzés REFA oklevéllel

A kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveirõl, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat. Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira, és a fõbb várható eltérésekre.


2010. december 13-14.Konszolidált beszámoló

A két napos képzésen a konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevõk. A hallgatók elõbb átfogó képet kapnak a módszerekrõl, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

 

2011. februártól  Pénzügyi menedzsment

A European Business School Londonadaptált képzése, magyar nyelven. Kiscsoportos, gyakorlatorientált képzés, angol oklevéllel. A kurzus fejleszti a résztvevõk pénzügyi ismereteit nemzetközi és stratégiai vetületben az egyes témarészek megértésén, használatán és a stratégiai pénzügyi információk elemzésén keresztül. Képzésünkön elsajátíthatja a nemzetközi pénzügy legfontosabb összefüggéseit! Pénzügyek felsõfokon nem csak pénzügyeseknek!

További információ itt!

***

ÖNADÓZÓ elõfizetéssel - lépéselõnyben az adózásban!

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2010. 10-12. hónapra 4.410,-Ft. (1.470,-Ft/hó)  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra