Õszi pénzügyi-számviteli kurzusok a Sämlingnél

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Londoni üzleti képzések (pénzügyi menedzsment, vezetõi számvitel), IFRS alapképzés, Konszolidált beszámoló, számvitel a gyakorlatban, speciális IFRS kurzusok.Önadózó elõfizetõknek garantált 10%-os kedvezménnyel!

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Õszi pénzügyi-számviteli kurzusok a Sämling Kft-nél! 

Õszi képzések a Sämling Kft-nél!  Képezze magát/dolgozóit  a szakképzési hozzájárulás terhére!

2011. szeptember 23-tól december 10-ig - Pénzügyi menedzsment EBSL oklevéllel (7 nap)

Hatékony munka ma már nem létezik anélkül, hogy ne legyünk tisztában döntéseinknek a vállalkozás eredményességére és pénzügyi egyensúlyára gyakorolt hatásaival, gyakran van szükség a pénzügyi látásmódra és alapösszefüggésekre, valamint a szakzsargon használatára. Az European Business School London és a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. közös szervezésében indított, akkreditált Pénzügyi menedzsment képzés olyan vállalati szakembereknek szól (közép- és felsõvezetõk), akik a vállalatirányítás mind operatív, mind stratégiai pénzügyi folyamatait magas szinten szeretnék menedzselni. A képzés a vállalati pénzügyek és praktikák gyakorlati oldalára fókuszál, miközben lehetõséget nyújt arra is, hogy a résztvevõk megoldást találjanak saját, illetve a vállalatuknál jelentkezõ pénzügyi problémákra.

2011. október 1-tõl december 10-ig - Vezetõi kontroll (Financial and Managerial Accounting) EBSL oklevéllel (7 nap)

A kurzus célja, hogy fejlessze a résztvevõk pénzügyi és vezetõi számviteli ismereteit és képességeit nemzetközi és stratégiai vetületben. A képzés segít abban, hogy a résztvevõk a számviteli rendszer adta információkat hatékonyan tudják összegyûjteni, elemezni, tolmácsolni és az üzleti döntések során felhasználni.  Jöjjön el magyar nyelvû képzésünkre és szerezzen angol nyelvû, nemzetközileg elfogadott, European Business School London oklevelet!

2011. október 6-7. - Számvitel a gyakorlatban (2 nap)

Bevezetés a számvitelbe, gyakorlati összefoglaló és útmutató. Számvitel és könyvvitel a gyakorlatban. A képzés célja megismerni a hazai számviteli szabályozást, rendszerezni a számviteli és könyvviteli fogalmakat. Átfogó ismereteket adni a beszámoló készítésrõl. Ajánljuk pályakezdõknek, pályamódosítóknak és mindazoknak, akiknek nincsen gyakorlata a könyvelésben, de szeretnének ezen a területen elhelyezkedni! Cégünknél rendkívül kedvezõ áron!

2011. október 11. - IFRS Halasztott adó (1 nap)

Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezelésérõl.

A halasztott adó elszámolása a nemzetközi gyakorlatban elvárt, de a magyar beszámolókészítõk számára sokszor jelent nehézséget. Kurzusunk az adóelszámolás gyakorlati használatához nyújt segítséget és ad példákat gyakran elõforduló, illetve ritkább esetekre.

2011. október 12. - IFRS Update(1 nap)

A legújabb fejlemények a nemzetközi sztenderdalkotásban– elõadás és gyakorlati példák. A legújabb fejleményekre fókuszálunk, így IFRS képzésen részt vettek számára is új ismereteket nyújt az elõadás.

2011. október 18-27. IAS-IFRS képzés REFA oklevéllel(5 nap)

A kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveirõl és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat. Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a fõbb várható eltérésekre.

2011. november 29-30. - Konszolidált beszámoló (2 nap)

A két napos képzésen a konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevõk. A hallgatók elõbb átfogó képet kapnak a módszerekrõl, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

2011. december 7. - IFRS Pénzügyi instrumentumok (1 nap)

Egynapos kurzus a pénzügyi instrumentumok áttekintésérõl és számviteli kezelésérõl. Pénzügyi instrumentumok minden cégnél elõfordulnak (pl. vevõk, szállítók), és számviteli kezelésük sokszor okoz fejfájást. A nemzetközi gyakorlatban komoly változások történtek a közelmúltban, illetve vannak folyamatban napjainkban is. Kurzusunk az instrumentumok világában való eligazodáshoz nyújt iránytût és gyakorlati segítséget ad a mindennapokban felmerülõ kérdések kezeléséhez.

2011. novemberben 1 nap - IFRS Befektetett eszközök (1 nap)

Egynapos kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint a befektetett eszközök számviteli kezelésérõl – elõadás és gyakorlati példák. Befektetett eszközök nagyon sok cégnél teszik ki a mérleg jelentõs hányadát. A Nemzetközi beszámolókészítési szabványok (IFRS) több sztenderdje foglalkozik befektetett – tárgyi vagy immateriális eszközök számviteli kezelésével. Kurzusunk ezen eszközök elszámolásához nyújt gyakorlati segítséget és példákat.

A képzések díja a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható! Oktatónk, Ipacs Laura friss és naprakész információkkal szolgál a tanfolyamokon! A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpont jár a képzéseken történõ részvételért.

Idõpontokról, árakról, kedvezményekrõltájékozódjon weboldalunkon: õszi képzésajánló

***

A cégmenedzselés kézikönyve

Ez a könyv nem elvont magasságokba vezeti az olvasót, hanem ismerõs terepre, a saját cégébe invitálja vissza: e könyvben egy speciálisan magyar cégbemutatót tartunk a cégtulajdonosnak a saját cégérõl. Rendre visszatérõen arra késztetjük, hogy õ a saját cégére vonatkoztassa az ideális kkv-ról felvázolt prezentációnkat. A cégmenedzselés kézikönyve - átfogja a cégvezetés összes területét - a szervezéstõl, vezetéstõl, munkaügyeken, a marketingen át az adózásig, rálátást ad a könyvelésre is. Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2011. Terjedelem: 735. oldal.  Ára: 9.900,-Ft - de most 20%  kedvezménnyel: 7.350,-Ft + 820,-Ft postaköltségel itt:  info@cegmenedzseles.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra