Pályázni lehet a termelõi csoportok támogatására

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

A termelõi csoportok létrehozásához és a mûködtetéséhez szeptember 30-ig nyújthatók be a támogatási kérelmek uniós támogatásra a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) - hívta fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara.

Agrárkamara: pályázni lehet a termelõi csoportok támogatására

A támogatás átalányösszegû, éves részletekben vehetõ igénybe, és az elismerés napját követõen öt éven keresztül jár, mértékét az adott évi támogatási kérelem benyújtását megelõzõ naptári évre vonatkozó termelési érték alapján számítják ki.

Az elsõ és második évben az igénybe vehetõ támogatás legmagasabb összege évente 100.000 euró, a harmadik évben 80.000 euró, a negyedik évben 60.000 euró, az ötödik évben 50.000 euró.

A támogatási kérelmet az MVH honlapján közzétett formanyomtatványokon az MVH Központi Hivatalának címére (1385 Budapest 62. Pf.: 867) postán kell benyújtani egy példányban.

***

A cégmenedzselés kézikönyve

Ez a könyv nem elvont magasságokba vezeti az olvasót, hanem ismerõs terepre, a saját cégébe invitálja vissza: e könyvben egy speciálisan magyar cégbemutatót tartunk a cégtulajdonosnak a saját cégérõl. Rendre visszatérõen arra késztetjük, hogy õ a saját cégére vonatkoztassa az ideális kkv-ról felvázolt prezentációnkat. A cégmenedzselés kézikönyve - átfogja a cégvezetés összes területét - a szervezéstõl, vezetéstõl, munkaügyeken, a marketingen át az adózásig, rálátást ad a könyvelésre is. Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2011. Terjedelem: 735. oldal.  Ára: 9.900,-Ft - de most 20%  kedvezménnyel: 7.350,-Ft + 820,-Ft postaköltségel itt:  info@cegmenedzseles.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra