Pénzmosás megelőzése képzés - végezze el az Önadózó speciális e-learning programját!

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Címkék: pénzmosás, terrorizmus-finanszírozása


A törvény előírja, hogy pénzügyi, számviteli, jogi és egyéb szolgáltatók alkalmazottai speciális képzési programon kötelesek részt venni. Az Önadózó újság előfizetői részére a képzés külön díjfizetési kötelezettséggel nem jár. A képzés formája e-learning, amely a www.onadozo.hu/akademia oldalon indítható. A képzés elvégzéséről igazolást adunk.

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló  2007. évi  CXXXVI. törvény  (Pmt.) előírja, hogy  a szolgáltatók alkalmazottai  speciális képzési programon kötelesek részt venni.  
 
Az Önadózó Akadémia pénzmosás megelőzése képzése egy ilyen speciális képzési program, amelynek elvégzésével Ön a törvényben előírt kötelezettségét teljesítheti. 
 
Az Önadózó újság előfizetői részére a képzés külön díjfizetési kötelezettséggel nem jár.
 
A képzés formája e-learning képzés, amely a www.onadozo.hu/akademia oldalon indítható.
 
A képzésen való részvételhez Önnek meg kell adnia személyes adatait. Ezt magánszemély, vagy alkalmazottat nem foglalkoztató előfizetőként a Saját adatok módosítása menüben teheti meg (ilyenkor az Önadózó fiók típusa: Magánszemély kell legyen).
 
Gazdálkodó szervezet előfizetőként – ha többen is jogosultak az oldal használatára – akkor az Önadózó fiókban – ha még nem tette volna – a személyes adatok megadására létre kell hozni az Alkalmazotti fiókot. A konzultációs és képzési szolgáltatások ebből a fiókból vehetők igénybe, és innen tölthetők le az igazolások.
 
További információk a regisztrációról, fiókkezelésről: www.onadozo.hu/sugo/

 ***

A képzés anyaga – a személyes adatokat tartalmazó Önadózó fiókba történő belépés után - itt érhető el:
www.onadozo.hu/akademia/penzmosas_es_terrorizmus_finanszirozasa_megelozese_alapismeretek_2014 

 
1. Töltse le és olvassa el a képzés írásbeli anyagát: al Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzése alapismeretek - 2014 című e-könyvet. 

2. Hallgassa meg a Pénzmosás és terririzmus finanszírozása megelőzése szolgáltatói feladatai előadás hanganyagát. (20 perc)

3. Hakérdése, észrevétele van tegye fel itt az oldalon.

4. Válaszolja meg a vizsgakérdéseket.

5. Asikeres válaszokat követően a képzés elvégzéséről szóló Igazolást letöltheti belépés után az Önadózó fiókjából. Ezzel igazolhatja, hogy Ön 2014. évre teljesítette képzési kötelezettségét.

6. A gyakoirlatban is használja a  Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzése alapismeretek - 2014 című e-könyvet.
 
A képzés időtartama: 1 óra + kézikönyv

A képzés előadója: dr. Szabó Tibor ügyvéd adószakértő

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra