Próbálja ki az Önadózó elõfizetést év végéig

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

"Az újságnak már hosszú évek óta elõfizetõje vagyok. Ezúton is megerõsítem, hogy könyvvizsgálóként is az Önadózót tartom jelenleg az egyik leghasznosabb szakmai lapnak. A legtöbb naprakész és használható információt innen lehet venni." Önadózó elõfizetési díj 2010. októbertõl 2010. december 31-ig csak 4.410,-Ft. (1.470,-Ft/hó).

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel a gyakorlatban.

Az Önadózó újság az elmúlt idõszakban  vállalkozások, intézmények pénzügyi vezetõi, könyvelõi, bérszámfejtõi és a tanácsadók nélkülözhetetlen szakmai információ-forrásává, segédletévé vált.  Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, értelmezik az adójogszabályokat, a vállalkozás, intézmény szintjén bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerû teljesítésének rendjét.  A www.onadozo.hu oldalon elõfizetõink az egyes lapszámokat elektronikus formátumban is olvashatják.

Elõfizetés: info@onadozo.hu

Az elõfizetési díj befizetésével automatikusan megküldjük az Önadózó 2009. évi lapszámait tartalmazó CD-t. Ezt a kedvezményt biztosítjuk minden régi elõfizetõnknek is!

Önadózó elõfizetõi kedvezmények

• 10% Képzési kedvezmény a Sämling Kft. és a Conforg Kft. nyilvános képzésein.

• 20% Szakkönyv vásárlási kedvezmény www.onadozo.hu/szakkonyv

• 40% Kötelezõ számviteli szabályzatok kedvezménye: www.szabalyzat.com

• E-Önadózó – az újság elektronikus formátumban: www.onadozo.hu

• Önadózó Online Hírlevél– adó, tb, számvitel tanácsok és információk heti rendszerességgel

• Ingyenesen letölthetõ e-könyvek, nyomtatványok, iratminták www.onadozo.hu

• Jogszabálygyûjtemények Mobil & Internet: www.jognet.hu

• Heti Online hír-tartalomszolgáltatás

Kedvezményeink miatt az elõfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag!

Az akcióban régi elõfizetõink is részt vehetnek – részükre kérésre ingyenesen megküldjük az Önadózó 2009 CD-t.

Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.

Önadózó elõfizetéssel – lépéselõnyben az adózásban!

20 éves az Önadózó – fizesse elõ Ön is!

E-mailben: info@onadozo.hu  Interneten: www.onadozo.hu/elofizetes Faxon: 06 82 511 241 Személyesen és telefonon: Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budpest. József krt. 53. Telefon: 06 1 267 5010. Levélben: Adónet.hu Zrt. 1450 Budapest, Pf: 132.

Olvasói vélemények:

"18 éve vezetek egy könyvelõirodát, a jó ötleteket, a segítséget mindig szívesen fogadom. Az elsõ számtól olvasom és elõfizetem az újságot. Eddig csak jó tapasztalatom van, mindig azt írják, amire kíváncsi vagyok, ami aktuális, fontos."

"Szerintem a legjobb szakmai újság, legalábbis én még nem találtam jobbat! Gyakorlatiasan, közérthetõen és nem utolsó sorban humoros körítéssel is tudják tálalni a komoly témákat. Igazán élvezetes olvasmány!"

"Nagyon tetszik a megújult lapszám, ennyi rengeteg hasznos információ szerintem sehonnan máshonnan nem szerezhetõ be..."

"Az utolsó 2 lapszámuk szuper! Nagyon tetszett, rendkívül egyszerûen áttekinthetõ és igen hasznos!"

"A 2009-es évre szeretném megrendelni az Önadózó címû lapjukat. Egyúttal szeretném megköszönni azt a pontos, rendeletekre hivatkozó, szakszerû információt amit az Önök által kiadott lapban olvastam. Munkámat segítette és sok feleslegesen eltöltött idõt takarított meg számomra. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz."

Önadózó Ügyfészolgálat 1085 Budpest. József krt. 53. Telefon: 06 1 267 5010. Levélcím: Adónet.hu Zrt. 1450 Budapest, Pf: 132. E-mail: info@onadozo.hu  Internet: www.onadozo.hu/ Faxon: 06 82 511 241


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra