Rendben vannak az Ön számviteli szabályzatai?

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Az Önadózó újság elõfizetõi részére 40% extra kedvezményt adunk az Egzatik Kft. által készített kötelezõ számviteli szabályzatok árából. Szabályzat-rendelés, további információ: www.szabalyzat.com

Önadózó - az adózók lapja. Adó, tb. számvitel a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján.

Elõfizetés: info@onadozo.hu

ÖNADÓZÓ ELÕFIZETÕI KEDVEZMÉNYEK 2010-BEN

Elõfizetõink 2010 évben 1.365,-Ft/hó – összesen 16.380,-Ft fogyasztói áron juthatnak hozzá az Önadózóhoz.  Ezen éves díj csak azon elõfizetésekre érvényes, amelyek a számla szerinti fizetési határidõben, de legkésõbb 2009. december 31-ig beérkeznek hozzánk. Jövõ évben történõ elõfizetés esetén illetve a kereskedelmi forgalomban a lap 1.470,-Ft/hó áron lesz megvásárolható.

Bízunk benne, hogy az újság szakmai színvonalával elégedett – az adózók lapjaként  a következõ évben is  változatlanul arra törekszünk, hogy elõfizetõink a napi gyakorlatban felmerülõ kérdéseikre  kapjanak megalapozott válaszokat, információkat, megoldásokat. Már több mint 5 ezer könyvelõ irodának, vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta, 10 ezren olvassák heti online hírlevelünket.

Felhívjuk figyelmét, hogy elõfizetõként az alábbi plusz kedvezményekre jogosult – így az Önadózó elõfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

20% SZAKKÖNYV VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY

Éves elõfizetõink részére 2010. évben 20 %-os szakkönyv-vásárlási kedvezményt biztosítunk. A kedvezményes szakkönyvek teljes listája megtalálható az Önadózó honlapon. Figyelje az Önadózó újságot, és honlapunkat (www.onadozo.hu), mert a 20%-os szakkönyv vásárlási kedvezményt folyamatosan bõvítjük, és új kiadványokra is kiterjesztjük.

KÖTELEZÕ SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS KEDVEZMÉNYE

A Perfekt Zrt. budapesti és Pest megyei képzésein elõfizetõink 20%-os kedvezményre jogosultak. Elõfizetõink 10%-os képzési kedvezményt vehetnek igénybe a Sämling Kft. és a Conforg Kft. által szervezett valamennyi képzés, továbbképzés, konferencia részvételi díjából.

40% KÖTELEZÕ SZÁMVITELI SZABÁLYZATOK KEDVEZMÉNYE

Az Önadózó újság elõfizetõi részére 40% extra kedvezményt adunk az Egzatik Kft. által készített  kötelezõ számviteli szabályzatok árából. Szabályzat-rendelés, további információ: info@onadozo.hu

ÖNADÓZÓ ONLINE

Vegye igénybe az Önadózó Online szolgáltatásait:

-Elõfizetõink 2010 januártól elektronikus formátumban is olvashatják az Önadózót a www.onadozo.hu oldalon. 

-Önadózó Online Hírlevél – hogy a könyvelés rendben legyen! Gyors és pontos adózási információk heti rendszerességgel. Megbízható válaszok a gyakorlati problémákra. Feliratkozás: www.onadozo.hu/hirlevel

-Elõfizetõk részére ingyenes segédletek, e-könyvek a www.onadozo.hu/kezikonyv alatt.

A www.onadozo.hu alatt az elõfizetõi számla száma és a vevõszám megadásával végezze el az elõfizetõi regisztrációt, amellyel minden online szolgáltatást igénybe vehet. (Segítség: info@onadozo.hu Tel: 06 1 267 5010)

Kérdésével, észrevételével forduljon hozzánk bizalommal:

ÖNADÓZÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 1085 Budapest József krt. 53. I. em. 8.  Telefon: 06 1 267 5010. E-mail:  info@onadozo.hu Önadózó elõfizetés, korábbi számok, Önadózó kézikönyvek itt megvásárolhatók.

Önadózó elõfizetés 2010-re csak a fenti kedvezményekkel csak 16.380,-Ft. Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra