Revízió alatt az elszámolóárak

ART

Nyomtatás
Forrás: MTI

Az igazán kis vállalkozások kivételével a cégek nagy részét már Magyarországon is érintik a transzferárazással kapcsolatos kérdések - írja a Világgazdaság.

__________________________________________

EGYSZERES KÖNYVVITEL A GYAKORLATBAN

Útmutató és példatár egyéni vállalkozók,  mezõgazdasági õstermelõk, társadalmi szervezetek könyvvezetési kötelezettségének teljesítéséhez

Ára: 9.900,-Ft + postaköltség (Önadózó régi és új elõfizetõknek 20% kedvezmény)

Megrendelés: info@onadozo.hu

__________________________________________

Revízió alatt az elszámolóárak

 A cégcsoporton belüli elszámolóárak az APEH számára is fontos vizsgálati területet jelentenek. A transzferárak nem csak a 2009-es ellenõrzési irányelvek között szerepelnek elõkelõ helyen, de az adóhatóságnál nemrég egy külön csoportot is életre hívtak e terület ügyeinek vizsgálatára.

    A Közép-magyarországi Regionális Igazgatóságon belül, de országos hatáskörrel mûködik a kapcsolt vállalkozásokon belüli ügyek vizsgálatára felállított csoport.

    A lap szakértõkre hivatkozva azt írja, a világkereskedelem 60 százaléka már eddig is cégcsoporton belül realizálódott, és sokak szerint ez az arány a jövõben tovább nõ.

MTI

***

20 ÉVES AZ ÖNADÓZÓ - fizesse elõ Ön is!

Önadózó - az adózók lapja. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Elõfizetési  díj  2009. évre 1.260,-Ft/hó.  Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek. Önadózó Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010. Elõfizetés:  info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra