Szellemi szabadfoglalkozásuak kézikönyve 2010 CD

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Megjelent és rendelhetõ a Szellemi szabadfoglalkozásúak kézikönyve 2010 CD kiadványunk. Tartalomjegyzék: Kézikönyv e-formátumban, Megbízási szerzõdés minta, Teljesítés-igazolás minta, Adóelõleg-nyilatkozat minta, Segédprogram a megbízási díj közterheinek megállapítására és elszámolására (Excel), Kiküldetési rendelvény nyomtatvány és számítás (Excel), Szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartása, Személygépkocsi fogyasztási normák. Magánszemélyeknek és kifizetõknek ajánljuk.

Mi a szellemi szabadfoglalkozás? Hogyan kell elindítani a tevékenységet? Hogyan kell számlázni, milyen költségek számolhatók el? Milyen adókkal, járulékokkal kell számolni, hogyan kell azokat megfizetni és bevallani? Mi az elszámolás technikája? Hogy viszonyul ez a tevékenység az egyéni vállalkozáshoz? Jelent-e új helyzetet a szellemi szabadfoglalkozásúak részére az egyéni vállalkozókról szóló új törvény? Miért elõnyös az EKHO? Áttekintjük az alapvetõ könyvelési szabályokat is, amelyek nem is olyan bonyolultak. Lehet úgy is végezni a tevékenységet, hogy nem is kell könyvelni.

Kiadványunk értékes része az a számítógépes – letölthetõ - program, amellyel mind a szellemi szabadfoglalkozású magánszemélyek, mind pedig a kifizetõk írásba foglalhatják a megbízási szerzõdést, annak lényeges feltételeit, kiszámíthatják a megbízáshoz kapcsolódó adók és járulékok pontos összegét a 2010 évben hatályos adó- és járulékszabályok szerint, és mindezt kinyomtatva könyvelési bizonylatként használhatják saját nyilvántartásukban. A gépkocsi-használati költségek elszámolását egy kiküldetési nyomtatvány mintával segítjük.

Kiadványunk valódi e-könyvként lehetõvé teszi az egyes fejezetek, címek gyors elérését.

Szerzõ: Dr.Szabó Tibor
Kiadó: Adónet.hu Zrt. 2010
Formátum: CD
Terjedelem: 93. oldal + Mellékletek
Ára: 5.000,-Ft + 175,-Ft postaköltség
Megrendelés: info@onadozo.hu  


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra