Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsora

ART

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A www.vpont,hu oldalt és a Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsorát a 2011 szeptember 22-én a Lurdy Házban tartandó Marketing Expón mutatjuk be. Amennyiben elõfizetõként és könyvelõ irodaként élni kíván az egyik legnagyobb vállalkozói kiállításon a hagyományos (nyomtatott) szaknévsorszerû megjelenéssel is, kérjük, hogy legkésõbb augusztus 26-ig, küldje meg az info@onadozo.hu e-mail címünkre az alábbi adatait: Könyvelõ Iroda neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, internet címe. (A megjelenés elõfizetõinknek pénzbe nem kerül - ha még nem elõfizetõ, itt az ideje, hogy lépjen)

_____________________________________

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu

__________________________________________

Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsora

A Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Iroda az Önadózó kiadó védjegye, valamennyi Önadózó elõfizetõ könyvelõ iroda részére ingyenesen biztosítjuk a használatát.  

A Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák országos szaknévsorába elõfizetõink a www.vpont.hu oldalon (még nem aktív) regisztrálhatnak, ennek lehetõségérõl és feltételeirõl az oldal szeptemberi aktiválása után külön tájékoztatást adunk. A www.vpont.hu oldalt kifejezetten vállalkozóknak, cégvezetõknek, cégtulajdonosoknak ajánljunk, számukra fog ez cégvezetési, vállalkozás-fejlesztési tanácsokat, információkat szolgáltatni, - ingyenesen. Ezen értékes információk mellett fõ helyen ajánljuk a vállalkozók figyelmébe a Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsorát. Az ide regisztrált könyvelõ irodák a megjelenésre választott technikai megoldás folytán országosan egyenlõ esélyekkel jelennek meg és választhatók a www.vpont.hu oldalon. Az oldal technikai kialakításával és tartalmával a látogatókat, a vállalkozókat arra ösztönözzük, hogy válasszanak itt könyvelõ irodát, forduljanak hozzájuk tanácsadással és megbízással. A Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák www.vpont.hu alatti szaknévsorába való regisztráció az Önadózó újság elõfizetésével igénybe vehetõ, ezen túlmenõen az ide  regisztráló könyvelõ irodának  semmilyen további fizetési kötelezettsége nincs és a jövõben sem lesz.

A www.vpont,hu oldalt és a Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsorát a 2011 szeptember 22-én a Lurdy Házban tartandó Marketing Expón mutatjuk be. Ez a kiállítás az elmúlt idõszakban a hazai kis- és középvállalkozói szféra legrangosabb kiállításává nõtte ki magát, ahol a cégvezetõk és cégtulajdonosok jönnek össze tájékozódnak, és választanak szolgáltatásokat. A Marketin Expóról további információk itt: http://www.marketingexpo.hu/2011/

Felajánljuk könyvelõ irodai (könyvvizsgáló, adótanácsadó) elõfizetõink részére, hogy az Önadózón keresztül közvetlenül is megjelenjenek a Marketing Expón, és elérhetõvé váljanak e reprezentatív vállalkozói közönség elõtt.  E célból elkészítjük és nyomdai úton kiadjuk a Vállalkozói Szemléletû Könyvelõ Irodák szaknévsorát, amelyben megyék és Budapest szerinti bontásban feltüntetjük a regisztráló könyvelõ iroda nevét és elérhetõségeit.

Amennyiben élni kíván e hagyományos – szaknévsorszerû megjelenéssel, kérjük, hogy legkésõbb ezen a héten, augusztus 26-ig, küldje meg az info@onadozo.hu e-mail címünkre az alábbi adatait: Könyvelõ Iroda neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, internet címe.

A kiadvány korlátozott terjedelme miatt az idõrendben korábban jelentkezõk megjelenését tudjuk csak garantálni, számolni kell azzal, hogy a késõbb jelentkezõk esetlegesen hely hiányában nem kerülnek be a print kiadványba. Így õk csak a www.pont.hu alatti regisztrációval tudnak e kiállításon megjelenni.

A jövõben a www.pont.hu oldalt rendszeresen be kívánjuk mutatni más vállalkozói kiállításokon is, illetve folyamatosan fogjuk hírdetni az interneten is. Ezzel úgy végzünk marketing-tevékenységet az Ön vállalkozása számára, hogy annak költségeivel nem kell számolnia. Ne hagyja ki – csak az kell hozzá, hogy Önadózó elõfizetéssel rendelkezzen.

Dr.Szabó Tibor
Önadózó fõszerkesztõ

***

ÖNADÓZÓ újság - Segítség a szakmai munkában!

Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb. - Számvitel  - Munkaügy a gyakorlatban havonta 64 nyomtatott oldalon. Megjelenik minden hónap elsõ napján. Hétezer könyvelõ irodának,  vállalkozásnak és intézménynek szolgáltatunk havonta,  11 ezren olvassák rendszeresen heti hírlevelünket.  Elõfizetési  díj  2011. december 31-ig 1.470,-Ft/hó. Elõfizetõknek 20% szakkönyv vásárlási kedvezmény, ingyenes e-könyvek, e-Önadózó. Ügyfélszolgálat 1085 Budapest, József körút 53. Tel: 267 5010.  

Elõfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra