World Tax 2016: Első kategóriában a Deloitte

ART

Nyomtatás
Forrás: Indigo Communications

Címkék: World Tax


A World Tax 2016-os, a világ vezető piaci szakértőinek és adójogi szakembereinek véleményén alapuló rangsora az eddigi legjobb értékeléseket adta a Deloitte-csoportnak: tagvállalatai 47 országban kerültek az első kategóriába.

A World Tax-elemzés célja, hogy átfogó képet nyújtson az adótanácsadási szolgáltatások piacáról, ehhez pedig kategóriákba sorolja az egyes országokban működő cégeket. Az első kategóriába azok a cégek tartoznak, amelyek a szakértők szerint az adott országban összességében a legkiemelkedőbb és legkomplexebb adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtják. Az értékelés során figyelembe vett szempontok közé tartozik a cégek erőforrásainak és szakmai tapasztalatának szintje, valamint az elvégzett munka minősége és a szakterületek sokfélesége „Nagy örömünkre szolgál, hogy a World Tax továbbra is elismeri a Deloitte csoport adó- és jogi tanácsadások terén mutatott teljesítményét. Ezek az eredmények is azon törekvésünket sikerét tükrözik, hogy pozitív hatással legyünk ügyfeleink jövőjére. Célkitűzéseink elérésében erős globális hálózatunk, az alkalmazott legkorszerűbb technológiák, valamint kiváló, a maguk területén élenjáró szakembereink segítenek bennünket” – hangsúlyozta Dr. Kövesdy Attila, a Deloitte Zrt. adóosztályának vezetője.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra