Adószámos tevékenység, másodállás, mellékfoglalkozás - új Önadózó kézikönyv rendelhető

Forrás: Önadózó

Főállása feladása nélkül hogyan lehet másodállása, mellékfoglalkozása, saját vállalkozása egy alkalmazott munkavállalónak, vagy éppen egy vezetőnek? Ugyanez a kérdés a közalkalmazottakra, köztisztviselőkre, pedagógusokra, orvosokra is. Kiadványunk rendes nyomdai könyv, amelyet automatikusan küldünk pdf formátumban is.

ADÓSZÁMOS TEVÉKENYSÉG, MÁSODÁLLÁS, MELLÉKFOGLALKOZÁS

Milyen jogi és összeférhetetlenségi akadályokat kell legyőzni ahhoz, hogy ezekben a foglalkozásokban munakvégzésre irányuló további jogviszonyt, vagy akár vállalkozást létesíthessünk. 

Ha már vállalkozás, akkor az a kérdés, hogy melyik a legkedvezőbb adózási forma, melyikben a legkisebb az adóteher, hogyan lesz a megszerzett bevételből személyes jövedelem. 

Kitérünk arra is, hogy milyen foglalkozási, adózási lehetőségeket rejt magában az adószámos mgánszemély státusz.

Megrendelés és további információ: Önadózó Webáruház

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra