A Panasztörvénynek való megfelelés kötelezettségét most könnyen letudhatja - ráadásul még áfa mentesen is

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Már kevesebb mint egy hónap van hátra július 25-ig, amikoris a pénzmosás elleni törvény hatálya alá tartozó szolgáltatóknak - könyvelőknek, adótanácsadóknak, könyvvizsgálóknak, ingatlanközvetítőknek, pénzügyi vállalkozásoknak - továbbá a 250 főnél több alkalmazottal rendelkező cégeknek létre kell hozniuk a belső visszaélés-bejelentési rendszerüket. Önadózó előfizetőknek és MKOE tagoknak most 50 % kedvezménnyel, Pmt-s szolgáltatóknak évi 30.000,-Ft.-ért ajánlunk egy költséghatékony és profi megoldást: www.drszabotibor.hu

Hogy mit tartalmaz a Panasztörvény, és mit jelent a foglalkoztatók belső visszaélés-bejelentési rendszere - arról van egy előfizetőknek ingyenes kiadványunk, letölthető a  Webáruház / E-könyvek menüből, itt:

https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/ 

A Panasztörvénynek való megfelelést könnyen letudhatja dr. Szabó Tibor ügyvéd,   az Önadózó szerkesztője - előfizetőknek és MKOE tagoknak szóló, 50%-os kedvezményt is tartalmazó - a visszaélés-bejelentési rendszer működtetésére vonatkozó ajánlatával,.

A szolgáltatási feltételek részletesen a www.drszabotibor.hu oldalon.

Ez szerint dr. Szabó Tibor ügyvéd az Önadózó előfizetői és az MKOE tagjai részére 

  • mint Pmt-s szolgáltatóknak 30.000,-Ft/év megbízási díjért

biztosítja a belső visszélés-bejelentési rendszerük működtetését, a szükséges tájékoztatók elkészítését, a közreműködést az esetleges foglalkozás-felügyeleti eljárásban. 

-Társasági formában működő Pmt-s szolgáltatóknak - könyvelőknek, könyvvizsgálóknak, adótanácsadóknak,ingatlanvállalkozásoknak  - az 50%-os kedvezményes díj (30.000,-Ft/év) a már közölt kuponkóddal érvényesíthető az alábbi linken, azzal, hogy a bejelentővédelmi ügyvédi megbízás 2023 július 25-től számított 12 hónapra szól: https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/bejelentovedelmi-ugyvedi-szolgaltatas-1 

Ha nem találja a kuponkódot, kérje az Önadózó ügyfélszolgálattól az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon.

-Egyéni vállalkozókat ugyanezek a kötelezettségek terhelik – ezen szolgáltatásra  a törvény rendelkezése folytán azonban bejelentővédelmi ügyvédi megbízást nem adhatnak, esetükben az adatvédelmi tisztviselői megbízás keretében van lehetőség a belső visszaélés-bejelentlési rendszerük működtetésére dr. Szabó Tibor ügyvéd által, amelynek az előbbiek szerinti kedvezményes díja évi 30.000,-Ft, 2023 július 25-i kezdő időpponttal.  Egyéni vállalkozóknak megrendelés itt:

https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/adatvedelmi-tisztviselo-szolgaltatas-3 

Ha nem találja a kuponkódot, kérje az Önadózó ügyfélszolgálattól az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon.

-Az 50 - 249 főt foglalkoztató cégek részére a bejelentővédelmi ügyvédi szolgáltatás díja most 50% kedvezménnyel évi 100.000,-Ft, 2023. december 17-i kezdő időponttal, 12 hónapra.

-A 249 főnél több alkalmazottal rendelkező cégek részére a bejelentővédelmi ügyvédii szolgáltatás díja most 50 % kedvezménnyel 200.000,,-Ft, 2023. július 25-i kezdő időponttal, 12 hónapra. 

Megrendelés itt: https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/bejelentovedelmi-ugyvedi-szolgaltatas-1

Önadózó Ügyfélszolgálat, ahova kérdésével, észrevételével fordulhat:  06 30 158 8787 e-mail: info@onadozo.hu 

Önadózó Kiadó és Szerkesztőség

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra