Megfelelés a Panasztörvénynek - hozza létre belső visszaélés-bejelentési rendszerét - ha még nem tette volna

JOG

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

A pénzmosás elleni törvény hatálya alá tartozó szolgáltatóknak - könyvelőknek, adótanácsadóknak, könyvvizsgálóknak, ingatlanközvetítőknek, pénzügyi vállalkozásoknak - továbbá a 250 főnél több alkalmazottal rendelkező cégeknek már létre kellett hozniuk a belső visszaélés-bejelentési rendszerüket. Ha még nem tette volna, pótolhatja... Az 50-249 főt foglalkoztató cégeknek 2023. december 17-e a határidő

A Panasztörvénynek való megfelelést könnyen letudhatja dr. Szabó Tibor ügyvéd Önadózó előfizetőknek szóló, 50%-os kedvezményt is tartalmazó - a visszaélés-bejelentési rendszer működtetésére vonatkozó ajánlatával.

A szolgáltatási feltételek részletesen a www.drszabotibor.hu oldalon.

-Társasági formában működő Pmt-s szolgáltatóknak - könyvelőknek, könyvvizsgálóknak, adótanácsadóknak,ingatlanvállalkozásoknak  - az 50%-os kedvezményes díj (30.000-Ft+áfa/év) a már közölt kuponkóddal érvényesíthető az alábbi linken, azzal, hogy a bejelentővédelmi ügyvédi megbízás 12 hónapra szól: 

https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/bejelentovedelmi-ugyvedi-szolgaltatas-1 

Ha nem találja a kuponkódot, kérje az Önadózó ügyfélszolgálattól az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon.

Több cég közösen is működtetheti belső visszaélés-bejelentési rendszerét - erre nézve kérje ajánlatunkat.

-Egyéni vállalkozókat ugyanezek a kötelezettségek terhelik – ezen szolgáltatásra  a törvény rendelkezése folytán azonban bejelentővédelmi ügyvédi megbízást nem adhatnak, esetükben az adatvédelmi tisztviselői megbízás keretében van lehetőség a belső visszaélés-bejelentlési rendszerük működtetésére dr. Szabó Tibor ügyvéd által, amelynek az előbbiek szerinti kedvezményes díja évi 30.000,-Ft+áfa/év.  Egyéni vállalkozóknak megrendelés itt:

https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/adatvedelmi-tisztviselo-szolgaltatas-3 

Ha nem találja a kuponkódot, kérje az Önadózó ügyfélszolgálattól az info@onadozo.hu e-mail címen, vagy a 06 30 158 8787 telefonszámon.

-Az 50 - 249 főt foglalkoztató cégek részére a bejelentővédelmi ügyvédi szolgáltatás díja most 50% kedvezménnyel évi 100.000,-Ft, 2023. december 17-i kezdő időponttal, 12 hónapra.

-A 249 főnél több alkalmazottal rendelkező cégek részére a bejelentővédelmi ügyvédii szolgáltatás díja most 50 % kedvezménnyel 200.000,,-Ft, 12 hónapra. 

Megrendelés itt: https://www.drszabotibor.hu/szolgaltatasok/bejelentovedelmi-ugyvedi-szolgaltatas-1

Önadózó Ügyfélszolgálat, ahova kérdésével, észrevételével fordulhat:  06 30 158 8787 e-mail: info@onadozo.hu 

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra