NGM: szerdától lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024. évi felhívására

KKV

Nyomtatás
Forrás: MTI

Az elismerésre hat kategóriában, legalább 15 hónapja működő projektjükkel pályázhatnak a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó civil szervezetek, önkormányzatok, állami szervek és intézmények.

Szerdától lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024. évi felhívására - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A kormány elfogadta a KKV Stratégia (2019-2030) felülvizsgálatát, amelynek kiemelt célja a vállalkozói kedv ösztönzése, a vállalkozói lét és életpálya társadalmi megbecsültségének növelése, valamint a vállalkozásindításhoz szükséges tudás és kompetenciák elsajátításának támogatása. Ezen célokkal összhangban az NGM az idei évben is meghirdeti az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj (European Enterprise Promotion Awards - EEPA) felhívását - írták a közleményben.

A minisztérium 2024. május 31-ig várja azon kreatív, innovatív és egyedi vállalkozásfejlesztési programok nevezését, amelyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.

Az Európai Bizottság által 2006-ban alapított EEPA célja a vállalkozói lét és az üzleti szellem fontosságának hangsúlyozása mellett az olyan kezdeményezések megismertetése az európai nyilvánossággal, amelyek megkönnyítik a vállalkozóvá válást, a vállalkozások mindennapjait, és nemzetközi szinten is kiemelkedő jó gyakorlatokkal szolgálhatnak. A bizottság évről évre a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési projekteket díjazza - emlékeztettek a közleményben.

Az elismerésre hat kategóriában, legalább 15 hónapja működő projektjükkel pályázhatnak a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó civil szervezetek, önkormányzatok, állami szervek és intézmények. A két fordulóból álló felhívás első, nemzeti fordulójában legsikeresebben teljesítő két kezdeményezés lehetőséget kap, hogy az európai fordulóban is megmérettesse magát, és kategóriájában a legjobbként részesüljön elismerésben, vagy elhozza az Európai Zsűri Fődíját.

Az idei esemény különlegessége, hogy a 2024. második félévi magyar uniós elnökségre tekintettel a rendezvény második fordulójának helyszíne Budapesten lesz, az európai forduló díjainak átadására egy nagyszabású díjátadó eseményen kerül sor idén novemberben - olvasható az NGM közleményében.

Hozzátették, hogy a felhívás dokumentációja a kormányzati portálon érhető el.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra