Ügyvéd szolgáltatások integrálása a könyvelési, adótanácsadói szolgáltatásokba: megalakult a LeitnerLaw Szabó és Társai Ügyvédi Iroda

KKV

Nyomtatás
Forrás: Newsbrokers

Azzal, hogy Magyarországon is megkezdi működését a LeitnerLaw Ügyvédi Iroda, a LeitnerLeitner ügyfelei úgynevezett one-stop-shop, vagyis egyablakos kiszolgálásban részesülhetnek bármely felmerülő üzleti problémájuk megoldásában.

2024-ben újabb mérföldkőhöz érkezett a LeitnerLeitner csoport: február 1-jén megkezdi munkáját a LeitnerLaw Szabó és Társai Ügyvédi Iroda az idén 30 éves LeitnerLeitner irodákkal szoros együttműködésben. Ezáltal a LeitnerLeitner és a LeitnerLaw ügyfelei a jövőben házon belül érhetik el a gazdasági és üzleti ügyekhez kapcsolódó összes szolgáltatást a hazai és nemzetközi adótanácsadástól kezdve a könyvelésen, bérszámfejtésen, könyvvizsgálaton, valamint a transzferárazáson át immáron a széleskörű ügyvédi szolgáltatásokig.

A LeitnerLaw Szabó és Társai Ügyvédi Iroda alapítója már több mint két évtizede támogatja ügyfeleit tanácsaival a nemzetközi gazdasági jog különböző területein. Az utóbbi években ügyvédi munkájuk fókuszában a családi vállalkozások számára nyújtott tanácsadás, a társasági tranzakciók és a versenyjog álltak, de jelentős tapasztalattal rendelkeznek a munkajog, a peres képviselet, az adatvédelem és a szellemi alkotások joga területén is. Céljuk, hogy tanácsaikkal segítsék a hozzájuk forduló hazai vagy nemzetközi vállalatokat a fenntartható működésben és bővülésben, átszervezéseikben, továbbá támogassák őket és tulajdonosaikat a generációk közötti zökkenőmentes staféta átadásban. Segítő kezet nyújtanak ügyfeleiknek a családi vagyontervezésben legyen szó bizalmi vagyonkezelői és családi alapítványi formák létrehozásáról. Iparági oldalról nézve dr. Szabó Levente Antal, az iroda vezető ügyvédje és partnere, sok éves tapasztalattal rendelkezik autóipari, FMCG, ingatlanpiaci és agráripari területeken működő vállalkozások jogi támogatásában, valamint a tranzakciós ügyvédi munkában egyaránt. A LeitnerLaw Ügyvédi Iroda csapata a jövőben is foglalkozni fog a fent említett területekkel, továbbá várja ügyfelei megkeresését az adóügyi büntető- és eljárásjogi kérdésekben is.

A LeitnerLeitnerrel való közös munka alapja az azonos értékrend és vízió, ugyanakkor az operatív kérdésekben biztosított autonómia. Dr. Szabó Levente Antal azért is döntött a LeitnerLeitnerrel való együttműködés szorosabbra fonása mellett, mert az osztrák LeitnerLaw Rechtsanwälte a régió piacvezetője a középvállalatok, azon belül is a családi vállalatok és tulajdonosai számára nyújtott utódlás- és vagyontervezési jogi tanácsadás szakterületeken. Így a magyar ügyvédi irodának is lehetősége lesz korábbi tapasztalatait régiós szinten is kamatoztatni, valamint az osztrák tapasztalatokat a hazai vállalkozások működésébe integrálni.

„Az üzleti világ bonyolult jogi kérdéseit átláthatóan és érthetően adjuk át ügyfeleinknek, fordítjuk le a gazdaság gyakorlatias nyelvére. Mi nemcsak a jogszabályok betűjéhez, hanem sokkal inkább a szellemiségéhez igazodunk tanácsainkkal, így azokat a vállalkozásokat támogatjuk a leghatékonyabban innovatív és megbízható megoldásainkkal, amelyek tiszta működésre törekedve építik üzletüket.” – fogalmazta meg személyes hitvallását dr. Szabó Levente Antal a LeitnerLaw Ügyvédi Iroda megalakulása alkalmából.

„Azzal, hogy Magyarországon is megkezdi működését a LeitnerLaw Ügyvédi Iroda, a LeitnerLeitner ügyfelei úgynevezett one-stop-shop, vagyis egyablakos kiszolgálásban részesülhetnek bármely felmerülő üzleti problémájuk megoldásában. Ráadásul azt reméljük, hogy Dr. Szabó Levente Antallal és csapatával együttműködve a LeitnerLeitner-csoport megkönnyítheti a külföldi befektetők számára a magyarországi tevékenység irányítását.” – emelte ki Siklós Márta, a LeitnerLeitner partnere. Az ügyvédi iroda és a hazai és nemzetközi adózásra, könyvelésre és bérszámfejtésre, számviteli és pénzügyi tanácsadásra, könyvvizsgálatra, valamint transzferárazásra szakosodott LeitnerLeitner együttműködése nagyon jó lehetőséget kínál meglévő és leendő üzleti partnereknek, ügyfeleknek. Egyszerre férhetnek hozzá a magyar és a nemzetközi jogi, adózási és számviteli tudáshoz és sok évtizedes tapasztalathoz a gazdasági élet szerteágazó területein. A problémákat holisztikusan kezelve szakterületeken átívelő megoldásokkal állnak rendelkezésre a LeitnerLaw és a LeitnerLeitner tanácsadói. Ezzel a teljeskörű szolgáltatási csomaggal az idén 30 éves magyarországi jubileumát ünneplő LeitnerLeitner tovább erősíti pozícióját a hazai és egyben nemzetközi tanácsadó cégek között.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra